Det er i øyeblikket 0personer som ser på lån

Omtale Anmeldelser Lånebeløp Min. alder Informasjon

Mest populære forbrukslån

– Direkte svar på forbrukslån

– forbrukslån fra 500 000,-

– Utbetaling med BankID

Sammenlign forbrukslån

Trykk på "Lån nå"

Fyll i søknaden

Fyll i søknaden

Axo Finans

Når du trenger en lånmegler for å finne det beste alternativet for deg når du er på jakt etter et forbrukslån, så er Axo Finans et bra mulighet for deg. Når du besøker hjemmesidene til tilbydere av forbrukslån, så vil du i de fleste tilfeller ikke få den renten de oppgir på sidene sine som deres laveste rente. Så godt som alle tilbydere av forbrukslån vil ønske å bestemme renten på ditt lån i forhold til en individuell vurdering av din økonomiske situasjon. Du må derfor fylle ut søknadsskjemaer hos flere tilbydere for å få det beste tilbudet slik at du ikke betaler mer enn du trenger for lånet. Dette kan være en tidkrevende prosess som de fleste ønsker å slippe. På grunn av det ender mange opp med å benytte seg av det første alternativet de får, og de vurderer dermed ikke hvilket lån som er rimeligst for dem. En lånmegler kan hjelpe deg å finne det beste tilbudet slik at du sparer så mye utgifter som du har mulighet til. Hos Axo Finans kan du fylle ut kun en søknad for så å motta tilbud fra deres 13 samarbeidspartnere. Du bestemmer selv hvilket tilbud du ønsker å benytte deg av. Axo Finans er en upartisk rådgiver som får sin betaling ved å tilby leads til sine samarbeidspartnere slik at de kan tilby deg lån.

Hva tilbyr Axo Finans

Når du søker om forbrukslån ved hjelp av Axo Finans, så kan du søke om inntil 500000kr med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Når du velger hvilket beløp du ønsker, så vil du også bestemme hvor mange tilbydere du kan få tilbud fra, i tillegg til hvor mye du ønsker å betale hver måned. Tilbyderne de har avtale med har forskjellige muligheter i forhold til hvor mye de kan tilby deg å låne, og de har også forskjellige grenser i forhold til hvor lang nedbetalingstid du kan få. For eksempel vil ikke alle tilbydere av forbrukslån tilby deg så mye som 500000kr. Det er mer vanlig at tilbydere av forbrukslån har en maksgrense på 400000kr.

Søknadsprosessen i Axo Finans

Det er enkelt å søke om lån ved hjelp av Axo Finans. Først bestemmer du deg for hvor mye du ønsker å låne. Deres lånekalkulator gir deg mulighet til å få en indikasjon på hvor mye du må betale hver måned i forhold til hvilket lånebeløp du velger. Når du har bestemt lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, så fyller du ut søknadsskjemaet til Axo Finans. De vil så videreformidle dette til sine samarbeidspartnere som vurderer hvilke betingelser de ønsker å tilby deg. Hele søknadsprosessen er gratis da lånmeglere ikke tar betalt fra sine kunder, men heller for å skaffe leads til låntilbyderne. Du vil kunne velge fritt blant tilbudene du får tilsendt. Axo Finans har ingen egeninteresse i forhold til hvilket tilbud du velger.

Axo Finans sine betingelser

Selv om du må forholde deg til betingelsene som settes av hver låntilbyder når du søker om lån, så må du først forholde deg til betingelsene som stilles av Axo Finans. Betingelsene de stiller er ikke veldig ulike dem som stilles av hver tilbyder, men kan være strengere enn for noen av tilbyderne. Man må for eksempel ha bodd i Norge i minimum 3 år for å kunne søke forbrukslån. I tillegg kan du ikke ha betalingsanmerkninger. Hvis man har betalingsanmerkninger, så må man kvitte seg med disse før man søker om nytt lån. De siste årene er det blitt innført regler slik at det skal bli lettere å bli kvitt betalingsanmerkninger. Straks en utestående betaling er oppgjort, så skal det være mulig å slette anmerkningen. For å være sikker på at en anmerkning er slettet, så kan du selv sjekke med kredittvurderingsbyråene for å være sikker på at de har slettet den. Hvis du oppdager at en anmerkning som skulle vært fjernet fortsatt er der, så kan du be dem slette den ved å presentere dokumentasjon som viser at den er borte. Utover dette må du ha en inntekt på minimum 200000kr i året, og du må ha fylt 25 år.