Lendo

Lendo – Forbrukslån Lav Rente – Fra 6,8 % effektiv rente

Lendo er en lånmegler som kan hjelpe deg når du skal søke om forbrukslån. Det er ikke alltid så lett å finne det beste tilbudet, men ved å benytte en lånmegler så får du tilbud fra flere långivere slik at du kan velge det tilbudet som passer best for deg. Lendo eies av Schibsted og har god erfaring med å hjelpe deg å finne ut hvem du ønsker å benytte deg av når du skal låne penger. Hvis du selv skal finne den beste tilbyderen av forbrukslån, så kan du ikke basere deg på den laveste renten de tilbyr, men du må søke hos alle tilbyderne for å finne ut hvem som ønsker å tilby deg de beste rentene slik at du betaler så lite som mulig for lånet. Alle tilbydere av forbrukslån foretar en individuell vurdering av din økonomiske situasjon når du søker om å låne penger hos dem, og det betyr at du ikke vet hvilket tilbud du får , eller om du i det hele tatt får et tilbud, før du har søkt. Dette kan være en tidkrevende prosess. Hvis du benytter deg av en lånmegler som Lendo, så slipper du å selv bruke denne tiden for å finne det beste tilbudet. I stedet kan du fylle inn en søknad, og du kan få svar fra inntil 15 tilbydere som er samarbeidspartnere med Lendo. Du betaler ikke for tjenesten, og hvilket lånetilbud du benytter deg av er helt opp til deg. Lendo får betalt av sine samarbeidspartnere for å å gi dem leads som kan lede til et nytt lån.

Hvilket tilbud kan du få fra Lendo

Lendo kan tilby deg lån på inntil 500000kr og kan gi deg en nedbetalingstid på inntil 15 måneder. Hvilke tilbydere du får lånetilbud fra vil avhenge av hvilken risiko de vurderer at du er i forhold til at de låner deg penger, og dette vil også avgjøre renten på tilbudet du får fra dem. I hovedsak er det din økonomiske situasjon som vil avgjøre om du får lån hos samarbeidspartnerne til Lendo, men du vil også måtte forholde deg til at de har noen regler for hvem som kan søke om lån gjennom dem. I tillegg til dette, så vil tilbyderne ha sine egne betingelser, og disse vil du også måtte forholde deg til for å få et tilbud fra dem.

Hvordan søke hos Lendo

Når du skal søke om forbrukslån hos Lendo, så fyller du ut en søknad som de sender videre til deres 15 samarbeidspartnere. Det vil så være samarbeidspartnerne som faktisk tilbyr deg å låne penger. Lendo er kun en lånmegler som hjelper deg å spare en del tid når du søker om forbrukslån uten sikkerhet. Hvilke beløp du ønsker å låne og hvilken nedbetalingstid du ønsker, i tillegg til renten du blir tilbudt, vil avgjøre hvor mye du må betale hver måned. Derfor bør du ta stilling til hvor mye du kan tåle å betale hver måned. Husk at ingen tilbud inkluderer en fast rente. Hvis markedet tilsier det, så vil renten øke, eller den kan også kan bli redusert.

Betingelser når du søker hos Lendo

Lendo stiller noen betingelser for at du skal få lov til å låne penger hos dem. Den første av disse er at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger når du søker lån hos dem. Grunnen til det er at det betyr at du ikke har betalt det du skylder et annet sted, og da vil de vurdere deg som en høyrisiko-kunde. Hvis du ønsker at de skal vurdere deg som en ønsket kunde, må du betale uoppgjorte regninger. Så snart du har betalt det du skylder, så kan du få slettet dine anmerkninger ved å kontakte kredittvurderings-byråene med dokumentasjon for innbetalingen. En annen betingelse er at du tjener minimum 120000kr i året, i tillegg til at du er registrert i folkeregisteret. Du vil også måtte forholde deg til betingelser hos tilbyderne for å få tilbud om lån. Deres betingelser kan også inkludere at du må være over 23 eller 25 år.

https://www.lendo.no/

Sammenlign forbrukslån

Trykk på "Søk nå"

Fyll i søknaden

Fyll i søknaden