Øk sjansen for å få forbrukslån

Hvem tar opp lån uten sikkerhet

Det kan være mange grunner til at man tar opp lån uten sikkerhet, og på grunn av det er dette noe de fleste kan benytte seg av. Hvis man har behov for å finansiere et innkjøp eller et prosjekt hvor man ikke kan ta opp lån med sikkerhet, så er dette muligheten som gjør at man kan investere i det man ønsker nå i stedet for å spare til det. Grunnen til at man ønsker å gjøre det i dag i stedet for å vente kan være bare en preferanse, eller det kan være at man er nødt på grunn av at noe er gått i stykker. Det kan også være at man ønsker å pusse opp huset fordi man skal selge, eller at man har mulighet for en ferietur som man ikke kan gjøre når som helst. Hvis man ønsker å starte sin egen bedrift, så kan dette også være avhengig av tidspunktet man gjør det på for at man skal lykkes. Det finnes alle mulige grunner til å benytte seg av et forbrukslån uten sikkerhet, og man behøver ikke forklare hva man skal bruke pengene til for å få innvilget et lån. Man kan benytte lånet til akkurat hva man ønsker, og vurderingen blir derfor bare hvilket beløp man ønsker og hvor mye man har råd til å betale per måned uten at dette blir en stor belastning på økonomien.

Hvis man har anledning til å benytte et lån med sikkerhet i bolig, for eksempel, så er dette som oftest en stor fordel da man i dag får en ganske lav rentesats når man låner penger til bolig. Man vil derfor spare mye penger hver måned om man kan benytte et boliglån. Grunnen til at mange benytter et forbrukslån i stedet, kan være fordi man ikke kan vente til man får godkjent og utbetalt et boliglån, eller det kan være at man ikke har anledning til å øke lånet på boligen eller ikke har bolig i det hele tatt. Lån uten sikkerhet er alternativet når man ikke har anledning til å velge et lån med sikkerhet.

Hva er lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er et lån hvor man kun trenger å dokumentere sin økonomiske situasjon for å få lånet. Lånet utbetales uten betingelser for hva det skal brukes til, og du behøver ikke å fortelle tilbyder hva du benyttet lånet til heller. Når man kjøper bolig, så benytter man et lån med sikkerhet. Det betyr at man må tinglyse lånet mot boligen man skal kjøpe for å få lånet. Hvis man ikke betaler lånet som avtalt, så vil banken til slutt tvangsselge boligen for å dekke lånet. Et lån uten sikkerhet er ikke knyttet mot noen eiendeler. Men man må likevel betale inn lånet som avtalt. Hvis man ikke gjør det, vil tilbyder benytte rettslig innkreving for å få pengene sine.

Forbrukerelektronikk

Personer som tar opp lån uten sikkerhet kan for eksempel være noen som ønsker å kjøpe et nytt surround-anlegg og ny TV i dag men ikke ønsker å betale før senere. Et forbrukslån uten sikkerhet vil gjøre at man kan kjøpe forbrukerelektronikk i dag og betale det i avdrag etterpå.

Reise

En annen situasjon som gjør at mange benytter seg av billigste forbrukslån uten sikkerhet, er om man ønsker å dra på en eksepsjonell reise og vil ha med barna mens de ønsker å dra på tur med foreldre eller besteforeldre. Det kan også være et reisemål man ikke har noen garanti for at er mulig og å besøke om et år.

Pusse opp eller bygge på boligen

Nordmenn er glade i å pusse opp boligen. Man ønsker seg en bolig etter siste standard og tar gjerne opp et forbrukslån uten sikkerhet for å kunne oppnå dette.

Starte eget firma

Hvis du ønsker å starte opp eget firma, så kan et forbrukslån uten sikkerhet være hva som gjør dette mulig.

Sammenlign forbrukslån

Trykk på "Søk nå"

Fyll i søknaden

Fyll i søknaden